Wandelvakantie in Nederland

Als u overweegt om in Nederland een wandelende vakantie te maken, bent u aan het juiste plek gekomen. Lees verder om meer te weten te komen over Amsterdam, Woerden, Merenwijk en de Hotel Des Indes. Je zult versteld staan van de schoonheid van deze steden en het platteland. Dit zijn een van de mooiste plekken ter wereld, en een lopende vakantie in Nederland zal je reis zeker onvergetelijk maken.

Amsterdam is een wandelvriendelijke stad, en hoewel je gemakkelijk het grootste deel van de stad kunt lopen, kan het openbaar vervoer je tijd besparen. U kunt een GVB -ticket voor openbaar vervoer kopen, waarmee u de stedenbussen en metro's kunt gebruiken voor een onbeperkt aantal dagen. Dit is geweldig om rond te komen en verschillende delen van de stad te zien. U kunt ook meerdere dagen een ticket kopen om geld te besparen en het meeste uit uw vakantie te halen.

Woerden

Nederland, een wandelende vakantie in Woerden, is een perfecte manier om te genieten van de stadsscherm, rijke geschiedenis en levendige lokale cultuur. Woerden is een klein stadje omringd door water en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of trein vanuit Utrecht. De stad heeft ook eersteklas vakantiewoningen om uit te kiezen.

Merenwijk

Een familievakantie is een geweldige manier om te binden en prachtige herinneringen te creëren. Sommige volwassenen hebben echter ook tijd alleen nodig. Merenwijk -hotels kunnen tegemoet komen aan de behoeften van kinderen, terwijl ouders alleen van wat quality time genieten.

Hotel des Indes

Als u op zoek bent naar een luxueus hotel in Den Haag, moet u het Hotel Des Indes bekijken. Gelegen in het historische Lange Voorhout, is het een mijlpaal met een prachtige gele gevel. Oorspronkelijk gebouwd als het landhuis van koning Willem III, werd het hotel in 1881 omgebouwd tot een hotel. Het hotel staat bekend om zijn geweldige service en prachtige kamers. Het werd door de toonaangevende hotels van de wereld uitgeroepen tot een van 's werelds 400 meest exclusieve hotels.

Zelfgeleide wandelingen

Als je meer wilt weten over de Nederlandse geschiedenis, cultuur en keuken, overweeg dan om een van de zelfgeleide wandelingen van de stad te maken. U kunt beginnen met uw wandeling op het iconische damplein en doorgaan door de stad naar het Red Light District en Nieuwmarkt. Deze zelfgeleide wandeltocht door Amsterdam geeft je ook een overzicht van de beroemde bloemenmarkt van de stad. Je kunt ook leren over de fascinerende Joodse wijk van de stad.

Museums bezoeken

Als u op zoek bent naar een lopende vakantie in Nederland, wilt u zich concentreren op het bezoeken van musea en culturele bezienswaardigheden. Nederland is een relatief klein land, dus je kunt de stadscentra op een dag verkennen. Als je meer tijd hebt, overweeg dan een privé -wandelende culturele tournee, die een bezoek aan het Rijksmuseum kan bevatten. De tour duurt ongeveer drie uur zonder een museumbezoek en 4,5 uur met een museumbezoek.